Hey allemaal,

Ik heb weer even een leuk verslagje van de afgelopen paar dagen. Ik was weer even iets minder actief op mijn blog maar daardoor heb ik weer andere leuke dingen gedaan wat ik jullie nu ga vertellen aan de hand van een aantal foto’s! Dus laten we maar snel beginnen!

Zaterdag

IMG_7302

Zaterdag heb ik niet heel veel bijzonders gedaan maar ik heb wel eindelijk goede hardloopschoenen gekocht! Ze zijn van het merk Asics en zitten heerlijk! Ik heb een mannenmodel maar het zijn op zich nog best wel leuke schoenen! Met hardlopen heb je namelijk altijd een maat groter nodig dan normaal! Ik heb normaal altijd maat 41 maar ik heb met mijn hardloopschoenen nu maat 43,5! Bij de winkel waar ik de schoenen gekocht heb, heb ik ook allerlei testjes gedaan om te kijken wat voor soort schoen ik nodig had. Daardoor heb ik nu de perfecte schoen gevonden! Voor de rest heb ik zaterdag bijna niets gedaan!

Zondag

IMG_7424IMG_7320 IMG_7308 IMG_7406 IMG_7410 IMG_7413IMG_7414 IMG_7409

Zondag was natuurlijk de dag van de beautygloss party! Het begon om 12 uur dus uiteindelijk ging ik samen met Lianne (de vriendin waarmee ik naar de BG party toe ging) met de bus rond half 11! We moesten uitstappen bij de Nieuwezijdse Kolk en vanaf daar hoefden we nog maar een klein stukje te lopen naar de Beurs van Berlage! Ik had helemaal met mijn vader uitgezocht dat we 1 straatje door moesten en dan waren we er, maar natuurlij konden we het niet vinden! Uiteindelijk hebben we het toch gevonden en stond er al wel een rij maar we waren zeker niet de laatste want achter ons ontstond nog een hele lange rij! We zijn ook nog flink aangekeken omdat we natuurlijk best wel feestelijk gekleed waren vanwege het thema! We waren er dus rond half 12 en moesten nog even wachten in de regen jammer genoeg! Maar daarna mochten we naar binnen! Ik heb een onwijs leuke dag gehad op de Beautygloss party en heb natuurlijk de foto’s met Mascha, Frances van Foodgloss,  Hella, Anna Nooshin, Claire van Trendgloss, Gregor, Tatjana en Awisa! Ook kwam Kenny B optreden van het liedje Parijs! Dat vond ik ook superleuk want ik vind dat nummer helemaal geweldig! Ik heb me laten opmaken bij Rimmel Londen! Waar ik voor eerst foundation op had! Het voelde heel raar en ik denk ook niet dat ik het vaker ga doen maar het was leuk om een keer te zien bij mezelf! Het enige wat ik niet zo mooi vond waren mijn wenkbrouwen omdat ze die iets te donker had gemaakt naar mijn mening! Maar ja, dat kan gebeuren. Ik heb ook nog een Tangle Teezer gekocht! Een kleintje die ik makkelijk mee kan nemen naar school! Dat is eigenlijk het enige wat ik heb gekocht, natuurlijk kregen we ook nog een goodiebag mee. Met een Grazia, Andrelon föhnspray, lipstick, mascara van Essence, een pak Chocomel, een flesje water met een smaakje en een tester van een créme die er voor zorgt dat je bruiner wordt, volgens mij was dat het wel! S’ avonds had ik nog een filmavond met een aantal meiden uit mijn klas! We hebben de film We’re the Millers gekeken! Het was een comedy film en ik vond hem erg leuk! Daarna ben ik weer naar huis gegaan en gaan slapen!

Maandag

IMG_7388 IMG_7394 IMG_7362

  Maandag heb ik eerst boodschappen gedaan met mijn zusje, want op bevrijdingsdag kenden mijn ouders elkaar 20 jaar en daarvoor gingen wij dinsdag koken. Dus we zijn even heen en weer gegaan naar de Deen die vlakbij ons zit. Rond een uur of 2 ging ik naar Lisa want we hadden afgesproken om met nog twee meiden te gaan skaten/skeeleren. Ik had het heel lang niet gedaan dus het was wel weer even wennen! De rechte stukken gingen prima, maar we moesten op een gegeven moment de een brug af en dan ook meteen daarna een bocht om en toen ben ik dus de eerste keer gevallen. De tweede keer kon je bijna niet vallen noemen maar toen gleed ik even onderuit toen ik een stoepje op moest stappen. En de derde keer was het meest pijnlijk, toen had ik een drempeltje over het hoofd gezien en ben ik echt keihard op mijn kont gevallen. Maar voor de rest was het heel gezellig en hebben we tussendoor ook nog gepicknickt! Dus het was leuk alleen het vallen was iets minder 🙂 Na het skaten ging ik naar huis en heb ik lekker avond gegeten. We kwamen onderweg een aantal keer wat leuke schaapjes tegen! En toen we thuis kwamen bij Denise zat haar hondje zo bij de deur en dat was echt heel cute! We hebben s’avonds trouwens ook nog een ijsje gehaald en natuurlijk ben ik 2 minuten stil geweest met de dodenherdenking!

Dinsdag

IMG_7401

Dinsdag was het natuurlijk bevrijdingsdag! En het was de dag dat mijn ouders elkaar 20 jaar kende! Dat hebben we “gevierd” door te koken voor onze lieve ouders! S’ochtends heeft mijn zusje pizza croisants gemaakt (ze wilde niet dat ik haar daar bij hielp). Het recept kwam van Foodgloss en ze waren heerlijk! In de middag zijn we naar Beter Bed geweest want mijn bed is al een tijdje stuk en ik moest nodig een nieuwe hebben dus dat gingen we even regelen. Mijn ouders hebben ook meteen een nieuw bed voor mijn zusje gekocht omdat haar bed ook al een tijdje kapot was maar niet zo erg dat ze er niet meer op kon slapen. We zijn ook nog even bij woonexpress gaan kijken want Dana en ik wilde ook allebei heel graag zo’n spiegel waar je jezelf helemaal in kan zien! En die hebben we daar gevonden! Ik heb ook nog een leuk canvasdoek gekocht en 2 bordjes met leuke quotes erop! Één was voor mijn vriendin als cadeautje en die andere hou ik zelf! Het was verschrikkelijk weer dus daardoor was het niet zo erg dat we binnen op stap waren. Daarna zijn we weer naar huis gereden en zijn Dana en ik begonnen aan het eten! We hebben een drie gangen diner gemaakt. Als voorgerecht hadden we carpaccio, als hoofdgerecht aardbeiensalade en als toetje wentelteefrolletjes met nutella en aardbeien. Alles was goed gelukt en het toetje was ook een recept van Foodgloss. Na het eten heb ik nog voetbal gekeken, namelijk Juventus – Real Madrid. Juventus won en dat was uiteindelijk wel terecht, behalve het doelpunt waardoor ze hebben gewonnen dat was een penalty die ik niet helemaal terecht vond dat die werd gegeven.

Dat waren de afgelopen paar dagen, ik heb express woensdag niet meegenomen omdat ik nauwelijks foto’s heb van die dag en ik ook niet heel veel interessants gedaan heb. Fijne dag nog en ik spreek jullie snel weer!

IMG_6390

Advertenties

Een gedachte over “Beautygloss party, Bevrijdingsdag en picknicken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s