Hey allemaal,

I’m back! Deze vakantie heb ik toen ik op vakantie ging en erna niets gedaan aan mn blog en dat was niet helemaal de bedoeling! Maar ik beloof dat er vanaf nu wel gewoon weer blogposts gaan komen! Als jullie nog geïnteresseerd zijn in wat kiekjes van mijn vakantie laat het weten in de comments! Vandaag ga ik een aantal tips met jullie delen over originele cadeautjes om te geven! Dus klik snel verder als je daar meer over wil weten!

Tip 1: Geef een persoonlijk cadeau!

Als je kijkt naar waar de persoon aan wie je een cadeau geeft van houdt of waar iemand gek op is, is het cadeau veel persoonlijker en daardoor ook origineel. Je zult zien dat diegene er extra blij mee is omdat het iets is wat goed bij diegene past. Als iemand bijvoorbeeld heel vaak armbandjes om hebt, kun je kijken naar een mooie armband.

Tip 2: Maak een zelfgemaakte kaart.

Schermafbeelding 2015-08-22 om 11.34.18

Een zelfgemaakte kaart is ook heel persoonlijk. Je kunt de kaart zo groot mogelijk maken als je zelf wil en daardoor kun je ook al je tekst kwijt. Het is ook nog budget omdat je geen kaart hoeft te kopen en je meestal wel gewoon papier in huis hebt om de kaart van te maken! Ik maak zelf altijd een kaart als iemand jarig is, je kunt bijvoorbeeld een kaart maken met een quote die heel erg goed bij degene past en die quote in mooie letters schrijven. Op deze website kun je inspiratie op doen voor mooie lettertypes die je na kunt tekenen.

Tip 3: Koop niet pakket met 7 douchegels maar stel zelf een pakket samen!

Schermafbeelding 2015-08-22 om 11.37.34

Als je zelf een pakket samenstelt kun je allerlei dingen in dit pakket stoppen waar de persoon van houdt. De meeste personen vinden 7 douchegels wel leuk maar 5 van die douchegels zullen ze misschien niet eens gebruiken!

Tip 4: Doe iets met herinneringen die jullie samen hebben

Als jullie altijd veel foto’s samen maken, maak een fotoboek zodat je iets tastbaars hebt wat jullie herinnert aan al die leuke momenten samen. Je kan natuurlijk ook zelf een collage maken of 1 foto heel groot laten afdrukken en in een lijstje doen.

Tip 5: Deel een tijdschrift

FullSizeRender-1

Als jij voor je verjaardag een abonnement op een bepaald blad hebt gekregen kun jij als cadeau iedere maand nadat jij het blad uit hebt, het weer doorgeven aan je vriendin. Zo profiteer je samen van 1 abonnement.

Tip 6: Doe mee aan winacties voor de persoon of doe daarvan inspiratie op

Als je meedoet aan winacties, om datgene wat je kan winnen te geven aan degene die jarig is, ben je heel voordelig uit! Maar je weet natuurlijk nooit zeker of je gaat winnen. Daarom kun je ook kijken naar wat die winacties te bieden hebben en dan zelf 1 van die dingen koopt!

Tip 7: Als je jouw cadeau hebt gevonden pak het zelf in

Je kan je cadeau natuurlijk als je het koopt in een winkel, laten inpakken. Maar het is veel leuker om dat zelf te doen omdat je dan ook nog weer een persoonlijke verpakking kunt maken. Als iets mooi ingepakt is, is het nog leuker om open te maken!

Tip 8: Doe inspiratie op via Pinterest

Op pinterest zijn er heel veel dingen waar je inspiratie van op kan doen. Er staan mega veel diy’s op, zodat je ook nog niet veel geld hoeft uit te geven aan je cadeau!

Tip 9: Favorite candy

Geef degene zijn/haar favoriete snoep of maak een gepersonaliseerde chocolade reep bij Chocstar! Hierbij kun je alle wensen toevoegen waar jouw jarige van houdt.

Tip 10: Samen iets geven!

Als je samen met iemand anders iets geeft, ben je natuurlijk goedkoper uit en je kan ook samen bedenken wat jullie kunnen geven. Twee vliegen in 1 klap dus!

Dit waren mijn tien tips voor originele cadeaus! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad!

Wat vinden jullie leuk om te krijgen als cadeau?

IMG_6390

Advertenties

Een gedachte over “Tips voor een leuk cadeautje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s