Hey,

Omdat ik wel weer eens zin had om over wat favorieten te praten, ga ik het vandaag hebben over mijn favoriete films! Films kijken is zeker 1 van de vele dingen die ik erg leuk vind om te doen! En nu we netflix hebben wordt dit ook steeds aantrekkelijker om te doen in plaats van aan school te zitten. Vandaar dat ik je vandaag vertel over 5 films die ik erg leuk vind!

L.O.L

Schermafbeelding 2016-01-21 om 16.59.39

In de wereld van Youtube, Facebook en iTunes haalt de tiener Lola (Miley Cyrus), samen met haar vriendinnen, zoveel mogelijk rebelse dingen uit. Dit zonder dat haar moeder (Demi Moore) er vanaf weet. Waneer die echter ”per ongeluk” het dagboek van Lola leest, komt ze erachter wat haar dochter allemaal wel niet voor haar verzwijgt…

Ondanks dat deze film al een tijdje geleden is uitgekomen, betekent niet dat hij minder leuk is om te zien! In deze film zien we nog de ‘normale’ Miley Cyrus. Haar stijl op dit moment is niet helemaal mijn ding. Ook komen we Douglas Booth tegen en die is nou ook niet verkeerd om tegen aan te kijken! Het is een Romcom die lekker wegkijkt en aangezien ik houd van romantische comedy’s, is die zeker niet verkeerd. Het is niet een film die echt heel veel inhoud bevat, dus daar zou ik hem ook niet voor gaan kijken.

Grease

Schermafbeelding 2016-01-21 om 17.11.30

Sandy en Danny ontmoeten elkaar op vakantie. Ze worden verliefd en aan het eind van de vakantie kunnen ze moeilijk afscheid nemen. Later verhuist Sandy naar de plek waar Danny woont en gaat vervolgens ook naar dezelfde school, Rydell High School. Wanneer de school begint komen Sandy en Danny elkaar plotseling weer tegen. Sandy kent Danny als een romantische en lieve jongen, maar op school staat hij bekend als een stoere vrouwenverslinder. Wanneer ze elkaar weer ontmoeten, botsen hun imago’s.

Grease is fantastisch! Deze film is nog een stuk ouder dan LOL maar zeker niet minder leuk! Grease heeft heerlijke liedjes waar je lekker bij kan meezingen en ik krijg altijd een blij gevoel als ik die film kijk. John Travolta en Olivia Newton-John dansen de sterren van de hemel en zijn gemaakt voor elkaar, daar moeten ze alleen nog even achter komen als ze elkaar weer zien na de zomer. Ik kan iedereen aanraden om deze film te bekijken!

Kingsman: The secret service

Schermafbeelding 2016-01-21 om 17.18.45

De Kingsman is een genootschap van geheim agenten dat wereldwijd opereert. Als een van de leden omkomt bij een operatie wordt aan de overgebleven Kingsmen gevraagd om een kandidaat opvolger voor te dragen. Galahad, een van de veteranen van de Kingsmen kiest voor Eggsy, de zoon van een oud-kingsman die ooit zijn leven heeft gered. Na enige aarzeling stemt Eggsy, die een problematische jeugd kent, toe en treedt hij toe tot wat wordt genoemd β€˜de gevaarlijkste sollicitatieprocedure ter wereld’. Na een heftige training blijft hij uiteindelijk samen met Roxy over, maar hij valt op het laatste moment af en lijkt terug te moeten keren naar zijn oude leventje…

Even een hele andere film in dit rijtje. Ik zag deze film met mijn vader op tv en ik moet eerlijk zeggen, de film heeft me verbaasd. Ik ben normaal nooit zo van actie in films, maar ik vond deze film erg mooi in elkaar gezet. Kingsman moet je gezien hebben, het is een goeie film met een mooie opbouw en ook wat onverwachte wendingen. Dus als je een beetje spanning aan kan, zeker een aanrader.

Safe Haven

Schermafbeelding 2016-01-21 om 18.02.31

De alcoholische Kevin (David Lyons), rechercheur in Boston, mishandelt zijn vrouw Erin , die op een dag besluit te vluchten en uiteindelijk terechtkomt in Southport (North Carolina). Ze neemt de naam “Katie” aan, sluit vriendschap met haar nieuwe buurvrouw Jo en ontmoet Alex, een weduwnaar met twee kinderen. Jo moedigt Katie en Alex aan een relatie te beginnen. Ondertussen probeert Kevin zijn vrouw te vinden door politiegegevens te vervalsen zodat het lijkt alsof zij een gezochte moordenaar is.

Safe Haven is drama/chickflick. Ik zag deze film met een aantal vriendinnen in de bios toen ik in de tweede klas zat. Safe Haven is gewoon een iets minder typisch liefdesverhaal en dat vind ik leuk! Doordat de ex van “Katie” haar achtervolgt wordt het verhaal spannender en interessanter om naar te kijken. Dus als je houdt van de films van Nicholas Sparks, is ook deze een aanrader.

The Hunger Games

Schermafbeelding 2016-01-21 om 18.00.10.png

Katniss Everdeen woont in het 12e en armste district van Panem, het land dat ooit bekendstond als Noord-Amerika. Met haar moeder en haar zusje Prim leidt ze een armoedig leven, getekend door het keiharde regime van het welvarende Capitool. Jaarlijks worden de Hongerspelen uitgevaardigd: 24 door loting aangewezen tributen, een jongen en een meisje uit elk district, gaan een strijd op leven en dood met elkaar aan. En dit jaar wordt Prim uitgeloot… Katniss weet dat de Hongerspelen een doodvonnis voor haar jonge zusje betekenen en besluit haar plek in te nemen. Onder het oog van de hele bevolking van Panem, die de strijd als bron van vermaak volgt, begeeft ze zich in de gemanipuleerde arena. Gevangen in een meedogenloos web van bruut geweld, gemanipuleerde tv-beelden en corrupte politici komt Katniss voor de keus staan: hoe ver zal ze gaan om te overleven?

And last but not least… The Hunger Games! Deze konden zeker niet ontbreken in dit rijtje en als je nog geen een van deze films hebt gezien heb je echt wat gemist. Ik moet zelf nog steeds deel 3 part 1 & 2 zien, maar de eerste twee delen zijn zeker enorm spectaculair. Jennifer Lawrence is een geweldige actrice en perfect voor de rol als Katniss. Dus ga alle films kijken als je ze nog niet gezien hebt en anders kun je ze ook gewoon voor de tweede keer kijken!

Zo dit zijn een aantal favoriete films! Zeker niet al mijn favorieten, maar dan zou deze blogpost veel te lang worden! Laat in de comments weten als je zin hebt in een deel 2.

Kus, Ella

Advertenties

6 gedachtes over “Mijn favoriete films!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s