Hey allemaal,

Vandaag deel ik een heleboel foto’s van de afgelopen paar weken! Ik ben natuurlijk een tijdje niet aanwezig geweest op mijn blog dus het werd tijd om even een update te geven van mijn enorm interessante leven ( just joking:) ) Let’s go!

IMG_2493

Dit mooie plaatje van de Amstel maakte ik dit toen we Chinees gingen halen.IMG_2496Op school was het tijd om het jaarboek in te vullen en dat deed ik enorm serieus. De foto is ook echt van geweldige kwaliteit!

IMG_2499

Het weer was lekker wisselvallend op sommige momenten en deze foto laat dat zien!

IMG_2514

Ik houd van selfies in de auto met zon 🙂IMG_2566

Ik las de nieuwe vogue met Romee Strijd! En maakte deze artistieke foto. IMG_2543Mijn nichtje keek voor bewondering naar alle hardlopers tijdens het familieweekend.

IMG_2544

En ik was 1 van die hardlopers, want ik deed mee met de 5 km! Het ging niet geweldig maar dat had ik ook niet verwacht zonder veel voorbereiding. IMG_2619

In dat leuke familieweekend zijn we ook nog even naar Giethoorn geweest, waar ik heel veel plaatjes maakte met mijn camera!IMG_2639Fotoshoot van Dana, om de perfecte foto voor haar instagram te maken.

Processed with VSCO with f2 preset

Ze was namelijk jarig en werd 15 jaar!

IMG_2669

Ik vind deze lipstick er heel goed uitzien! Dus die staat op mijn wishlist!IMG_2681

Op school keek ik ook naar de schoolmusical van dit jaar. Omdat de school 50 jaar bestaat, kozen ze voor de klassieker ‘The Sound of Music’! Dit zijn Rolf en Liesl! En het was een erg leuke musical, vooral omdat er niet alleen leerlingen maar ook docenten in mee speelden en ook omdat ‘The Sound of Music sowieso 1 van mijn favorieten is!IMG_2688

Voor de verjaardag van mijn zusje maakte ik deze collage met foto’s van haar!IMG_2715

Sunsets, I love them!IMG_2720

Wild haar, hier was het nog wat langer.IMG_2723

Ik bracht voor 1 keer folders rond die in elkaar gevouwen moesten worden, het waren er 900 en ik doe het nooit meer!IMG_2734

Het was koningsdag en ik was aan het werk! Daarom besloot ik aan het eind van de dag nog een oranje shirt aan te doen, want het voelde toch wel gek om de hele dag tussen de oranje geklede mensen te staan, maar zelf geen oranje aan te hebben. IMG_2790Liefde voor de lipstick en de blouse. Lipstick Hema soft matt lipbalm & blouse van Zara!IMG_2826Ik maakte deze enorm lekkere salade met flespompoen, tomaat, mozzarella en avocado!

IMG_2801

Ik krulde mijn haar op bevrijdingsdag en de bloemetjes kwamen van snapchat. IMG_2824

We gingen op bevrijdingsdag naar Amsterdam kookt, een festival bij het Olympisch stadion in Amsterdam, dit was mijn zusje op die dag!IMG_2838

Dit mooie plaatje maakte ik onderweg naar huis.IMG_2842

Net als deze!IMG_2857

En ik werd verslaaft aan dit spelletje genaamd BB TAN! Erg leuk en dit is op dit moment mijn record!

Het aantal foto’s viel nog best wel mee, maar ik hoop dat jullie het als nog leuk vonden om te kijken naar wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen tijd.

Kus, Ella

Advertenties

3 gedachtes over “Een aantal foto’s van de afgelopen tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s