Hey allemaal,

Welkom bij dag 2 van mijn New York trip! Op vrijdag 3 juni bezochten we de Metropolitan museum of Art, gingen we met een tramway naar Roosevelt Island en bezochten we het Rockefeller center en Top of the Rock. Enjoy!

IMG_3090

Vrijdagochtend was het een beetje regenachtig, vandaar de grauwe foto van het Metropolitan museum of Art. Dit is dus dat museum en het is een gigantisch gebouw en daarom onmogelijk om alles te zien in 1 ochtend/dag.

IMG_3092

Ik wilde met een reden naar dit museum want er was een tentoonstelling over fashion! In deze tentoonstelling kon je allemaal haute couture en pret-a-porter zien van merken als Dior en Chanel. Deze jurken waren gemaakt met de hand en met hulp van een machine. Vandaar de naam Fashion in an Age of Technology. Hieronder volgt een heel aantal foto’s van bijzondere en mooie jurken!

IMG_3112

Chanel

IMG_3096

IMG_3093

IMG_3108

Deze hierboven was 1 van mijn favorieten!

IMG_3116

En sommige jurken waren geprint met een 3D printer! Heel apart, maar wel heel cool dat dit gewoon mogelijk is!

IMG_3141

Gossip girl momentje! Ik wilde niet gaan zitten want de stenen waren nat, dus dan maar staand! Outfit details: Bomberjack-Stradivarius, Shirtje – Monki, rokje – Boohoo, schoenen – Nike en tasje – Urban Outfitters! Oja, en extreem witte benen:)

IMG_3134IMG_3137

Nadat we klaar waren in het museum, zijn we naar deze tramway gelopen en hebben we even heen  en weer gevlogen ;)! De tramway ging naar Roosevelt Island, maar daar was het vooral regenachtig dus zijn we na daar wat te hebben gegeten teruggegaan naar de stad en gingen we een paar winkels in.

IMG_3139

1 van die winkels was deze prachtige apple store, waar ik even mijn telefoon ging opladen! Het tasje is van Bloomingdales, daar heb ik namelijk iets gekocht! Er komt daarvan nog een shoplog online!

IMG_3149

We hebben wat rondgelopen in de stad en liepen op een gegeven moment tegen de St Patricks cathedral aan! Dit is hem hierboven.

IMG_3224

Het beeld wat voor de Top of the Rock staat met in het midden het kruis van de kerk waardoor het beeld mocht blijven staan van de mensen van de kerk.

IMG_3223

En tegenover deze mooie kerk zit de Top of the Rock en daar wilden we nog graag naartoe! Eenmaal binnen hadden we kaartjes voor een tour van het Rockefeller center en kaartjes om naar boven te gaan! Dit is paps met zijn koptelefoon en kaartje!

IMG_3225

Dit is Rockefeller plaza, hier kwamen we aan het einde van de tour. In de winter is hier een ijsbaan die je zou kunnen kennen van films. De vlaggen die je ziet hangen zijn van de Verenigde Naties.

IMG_3162

IMG_3226

Vanaf de Top of the Rock! Hier hadden we een geweldig uitzicht over de stad en op de Empire state building die prachtig gekleurd was!

IMG_3166

Na dit prachtige uitzicht hebben we nog wat gegeten bij the Sea grill, waar ze gelukkig een heerlijke vegetarische pasta voor mij konden maken!

En dat was dag 2 van New York, hij is een dagje later, maar blijft nog steeds leuk om te lezen als zeg ik het zelf natuurlijk:)

Kus, Ella

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s