Op deze pagina kun je terecht om meer over mij te weten te komen, een beetje wat ik leuk vind, waarom ik dit doe en gewoon gezelligheid in een verhaaltje!

Ik ben Ella, het meisje achter deze blog.

Ik ben 18 jaar! Momenteel heb ik een tussenjaar waarin ik aan het werk ben bij America Today, bezig ben met rijlessen en ik wil eigenlijk ook nog een boek gaan schrijven. Daarnaast heb ik nog veel meer dingen die ik leuk vind om te doen, zoals afspreken met vriendinnen, volleyballen, fotograferen van mooie dingen die ik tegenkom, leuke dingen doen met Luuk ❤ en natuurlijk bloggen.  Op mijn blog zullen jullie veel lifestyle tegenkomen maar ook beauty en fashion gerelateerde blogposts, eigenlijk blog ik gewoon over van alles wat ik leuk vind en hoop ik dat dat ook nog een beetje boeiend is voor jullie om te lezen. Ik wil ook nog gaan starten met het maken van youtube video’s maar die zul je nu nog niet tegenkomen op mijn blog, dit zeg ik ook al 2 jaar, ik heb alleen geen idee hoe en wat ik wil met dat youtube kanaal, vandaar dat het er nog steeds niet is. De naam van mijn blog komt trouwens doordat ik erg veel van pure chocola houd en omdat ik dit een keer als bijnaam kreeg! Ik vond het een leuke naam voor mijn blog omdat mijn eigen naam erin verwerkt is, ook is het iets wat niet helemaal logisch klinkt waardoor mensen vrij vaak vragen hoe mijn blog heet, zoals bijvoorbeeld oma 🙂 Daardoor vinden mensen het misschien ook wel leuk om een kijkje te nemen! Ik heb geen idee 🙂

Als je nog meer over mij zou willen weten, kun je vragen stellen op mijn instagram @ellawaterham of gewoon in de comments hier beneden! Mag ook als je suggesties hebt voor leuke blog ideeën of voor mijn nog altijd niet bestaande youtube kanaal!

Kus, Ella

Advertenties

3 gedachtes over “Over mij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s